Boekingen

Cilly Dartell heeft in de afgelopen drie decennia een enorme ervaring opgebouwd op diverse terreinen. Naast presentaties op televisie of in het land, is haar stem te horen in ontelbare tekenfilms, documentaires en reklamespotjes. Maar de meeste Nederlanders kennen Cilly natuurlijk als nieuwslezeres van Hart van Nederland. Al sinds 1996 vormt zij samen met Milika Peterzon “de harde kern”  van dit succesvolle en goed bekeken  SBS6 programma. Om Cilly een beetje beter te leren kennen volgt hier een overzicht van haar activiteiten:

  • Cilly is ruim 15 jaar in  de Nederlandse theaters te zien geweest. Onder meer met Cabaret Nar van Youp van’t Hek, het Vrouwencabaret Natascha Emanuels en heeft zij diverse hoofdrollen gespeeld in musicals, zoals “De dader heeft het gedaan” van Annie MG Schmidt en Harry Bannink, “My Generation’ en ‘Up on the Roof”. Ook verzorgde zij een gastoptreden tijdens de tournee van Fons Jansen in “de West” met voorstellingen op Aruba en Curaçao,
  • Diverse gastrollen in bekende televisie-series, waaronder: GTST, Onderweg Naar Morgen, Bureau Kruislaan, en Vrienden voor het Leven.
  • Tot 1996 had Cilly haar eigen radioprogramma’s bij de AVRO op radio 1 en 2. Ook was zij verantwoordelijk voor diverse televisieprogramma’s voor die omroep, waaronder “Theatercafé”, het consumentenprogramma “Hap” en de documentaire “Plankenkoorts”. Een van de hoogtepunten uit haar carriere in die tijd is een televisiespecial in samenwerking met de Griekse televisie over het Metropole Orkest, waarin Cilly, naast de presentatie van de concerten ook een uitgebreide reportage van het orkest en de omgeving maakte.
  • Cilly heeft voor diverse bedrijfsfilms de presentatie voor haar rekening genomen.
  • Ook verleent zij, al jaren lang, haar professionele stem voor radio- en televisiecommercials, bedrijfsfilms, CD-roms en nasynchronisaties. Met name haar bijdrage aan de serie van Beatrix Potter (Peter Rabbit) wil zij niet ongenoemd laten. Volgens haar “de meest bijzondere en mooiste tekenfilmproductie” waar zij ooit haar stem aan verleend heeft.
  • Daarnaast maakt zij “première-specials” voor SBS6 van musicalprodukties. Van haar hand zijn inmiddels “Titanic”, “Aïda”, “Sound of Music”, “Fosse” ,“Holiday on Ice en “3 Musketiers”. Hierin kan zij, zoals zij zelf zegt, haar theaterkennis en -ervaring combineren met haar journalistieke know how en ervaring als programmamaker.
  • Ook is zij door de jaren heen diverse malen ingezet als presentatrice van grote bedrijfsevenementen..
  • Daarnaast  heeft zij inmiddels vaak haar kwaliteiten bewezen als forumleider van diverse bijeenkomsten.

Kortom, Cilly Dartell is een multi-inzetbare duizendpoot, die bij uitstek geschikt is als presentator of forumleider van de meest uiteenlopende evenementen.
Voor informatie en boekingen kunt u direct mailen naar info@cillydartell.nl of  contact opnemen met managementbureau: all you can, mike dobbinga..