Nieuws
29-02-2004. Cilly tijdelijk terug in het theater: Van 19 tot en met 29 maart speelt ze de rol van Mrs. Lynch in de musical Grease. "Hartstikke spannend en leuk om te doen". Samen met de Amerikaanse cast is ze te zien in de RAI in Amsterdam. "The Making of The Lion King" vanaf dinsdag 24 februari wekelijks te zien bij SBS6, rond half 12, direct ná Shownieuws. Cilly terug op de radio. En wel iedere zaterdagmiddag live bij Typisch Toine, het programma van Toine van Peperstraten bij Radio Veronica. Cilly vertelt hier de allerlaatste nieuwtjes uit the silly world of showbizz.

04-01-2004
Cilly is, naast haar presentatie van Hart van Nederland nog steeds druk doende met de voorbereidingen van haar volgende musicalspecial voor SBS6. Disney's The Lion King. Vanaf half februari wekelijks op televisie te zien.

16-11-2003
Op dit moment is Cilly bezig met de voorbereidingen van haar volgende musicalspecial voor SBS6. Na de succesvolle programma’s die Cilly en haar team maakten van de musicals Titanic, Aida, the Sound of Music en Grease, is nu de overtreffende trap van musical aan de beurt: de Lion King! Cilly is afgelopen week naar Zuid Afrika geweest om ook daar te filmen. Naast audities voor de Nederlandse versie van deze wereldberoemde musical, is ze ook een paar dagen op safari geweest in het Krugerpark. Op zoek naar de echte Lion King!!!!

Vanaf dinsdag 18-11-2003 is Cilly weer te zien in Hart van Nederland.